Gyertek, várunk!

Szinezte Kemény Julianna Eszter

Szinezte Kemény Julianna Eszter

„Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket (...), mert ilyeneké az Isten országa” - mondta Jézus a tanítványainak, amikor azok nem akarták engedni, hogy a gyermekek a Mesterhez lépjenek, mert azt gondolták, gyermeki oktalanságukkal zavarhatják Őt.
Gyülekezetünkben az évek folyamán, nagy örömünkre, egyre több gyermeket köszönthetünk a havi egyszeri istentisztelet és egyéb gyülekezeti programjaink alkalmával. Ennek fényében szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődő családot, gyermeket, istentiszteleteinkre, mellyel párhuzamosan gyermekistentiszteletet is tartunk. Már most is van egy rendszeresen járó, maroknyi gyermekcsoportunk, akik között több korosztály képviselője előfordul.

Tematikusan építjük fel a tanév során a gyermekistentiszteletek anyagát, de mindenekelőtt sok játékra, kedvességre, nevetésre és vidámságra lehet számítani. Gyermekként talán a magunk – gondolunk itt a felnőtt korosztályra – számára is soknak és hosszúnak tűnt a felnőtteknek szóló prédikáció, a gyermekistentiszteleten azonban gyermeknyelven hangzik el a legfontosabb üzenet, amit mindannyiunknak a szívében érdemes hordoznia:

Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (Jn3,16)

3X3 kistemplomol átlátszó.jpg